Dispositivos y accesorios
Agedashi tofu
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
644.8 mg
Proteína
10.4 g
Calorías
2468.3 kJ /
590 kcal
Grasa
54.3 g
Fibra
1.7 g
Grasa saturada
5.7 g
Carbohidratos
14.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Japan
22 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Hainanese Chicken Rice
4 h 5 min
Sicilian prawn salad
40 min
Beef Rendang
1 h 35 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 h
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 h 15 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Kimchi Tofu Soup
35 min
Tomato-egg drop soup
20 min