Versiones compatibles
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 12 large whole green prawns
- 20 g peanut oil
- 10 g sesame oil
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 100 g celery (approx. 2 stalks), cut into pieces
- 50 g fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, trimmed, white part only, cut into pieces
- 30 g tomato paste
- 4 lemon myrtle leaves or 1 tsp dried lemon myrtle
- 3 fresh kaffir lime leaves
- 12 sprigs fresh coriander, roots only (approx. 25 g) and leaves set aside
- 15 g fresh basil leaves
- 1000 g liquid fish stock (see Tips)
- 25 g fish sauce (see Tips)
- 50 g palm sugar
- 270 g coconut cream
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
- 2 tbsp water
- 4 fresh scallops, in half shells
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1635.1 kJ / 389.3 kcal
- Proteína
- 19.7 g
- Carbohidratos
- 22.2 g
- Grasa
- 24.3 g
- Grasa saturada
- 14.2 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 1529.7 mg
Recetas alternativas
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Café de Paris butter
25min
Seafood bisque
1h 10min
Fish stock
35min
Oysters with lime granita
5min
Mala Bakkwa
4h 35min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Sunny gazpacho
25min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Salsa verde
5min