
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 large raw prawns (250 g), peeled and deveined, reserving heads and shells
- 50 g unsalted butter
- 1 onion cut into halves
- 1 carrot cut into pieces
- 2 celery stalks cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish
- 750 g water
- 50 g dry white wine
- 30 g rice of choice
- 30 g tomato paste
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 - 2 pinches cayenne pepper (optional)
- 8 fresh scallops
- 1 fresh skinless, boneless salmon fillet cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 calamari tubes cut into rings
- 50 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 321.9 kcal / 1346.6 kJ
- Proteína
- 19.7 g
- Grasa
- 19 g
- Carbohidratos
- 15.6 g
- Fibra
- 1.7 g
- Grasa saturada
- 10.3 g
- Sodio
- 836 mg
Recetas alternativas
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Festive lobster pâté
4h 45min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Hearty seafood chowder
45min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Fish soup
40min
Lemon caper butter
10min