Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 449.4 kJ / 107.4 kcal
- Proteína
- 7.8 g
- Carbohidratos
- 4.3 g
- Grasa
- 6.9 g
- Grasa saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sodio
- 70 mg
Recetas alternativas
Garlic mushrooms
25min
Sous-vide Steak
1h 30min
Poached eggs with blade cover
30min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Ninguna calificación
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min