
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves crushed
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt to season
- ground black pepper to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 111.6 kcal / 468.5 kJ
- Proteína
- 9.3 g
- Grasa
- 7.4 g
- Carbohidratos
- 1.4 g
- Fibra
- 1.9 g
- Grasa saturada
- 1.7 g
- Sodio
- 125.7 mg
Recetas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Liquid beef stock
3h 20min
Jasmine rice
40min
White basmati rice
40min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Poached eggs with hollandaise
40min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Poached eggs with blade cover
30min