Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 g vegetable oil
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 400 - 500 g beef meat and short bones (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 10 black peppercorns
- 5 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1200 - 1400 g water, to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)
- Inf. nutricional
- por 1320 g
- Calorías
- 3354 kJ / 801.6 kcal
- Proteína
- 100.8 g
- Carbohidratos
- 31.1 g
- Grasa
- 33 g
- Grasa saturada
- 10 g
- Fibra
- 7.9 g
- Sodio
- 2385.2 mg
Recetas alternativas
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2h 5min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Pumpkin Baba Ganoush
45min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Beef liquid stock (TM5)
3h 25min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1h
Piri-piri sauce
10min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Whipped egg whites
10min