Dispositivos y accesorios
Asian master stock
Prep. 10min
Total 1h 45min
1607 g
Ingredientes
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1607 g
Sodio
9348.8 mg
Proteína
115.7 g
Calorías
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Grasa
80.3 g
Fibra
3.6 g
Grasa saturada
24.7 g
Carbohidratos
15.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Blade Cover Basics
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sambal oelek
20min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Five spice powder
10min
Basil pesto
10min
Thai red curry paste
10min
XO sauce
1h 50min
Fish stock
35min
Lychee sorbet with vodka
8h 15min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Coconut poached chicken salad
45min