Dispositivos y accesorios
Asian master stock
Prep. 10min
Total 1h 45min
1607 g
Ingredientes
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1607 g
Sodio
9348.8 mg
Proteína
115.7 g
Calorías
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Grasa
80.3 g
Fibra
3.6 g
Grasa saturada
24.7 g
Carbohidratos
15.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Blade Cover Basics
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Liquid beef stock
3h 20min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Chicken banh mi
4h 35min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Char siew sauce
10min
Chocolate and strawberry domes
51h