Versiones compatibles
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Blue matcha ice cream
- 1 tbsp blue matcha powder (see Tips)
- 3 tbsp hot water
- 3 egg yolks
- 80 g sugar
- 250 g pouring (whipping) cream
Sweetened coconut cream
- 250 g coconut cream
- 1 tsp potato starch
- 1 tbsp caster sugar
Black sticky rice with taro
- 250 g black glutinous rice (see Tips)
- 900 g cold water, plus extra for soaking
- 1500 g boiling water
- 2 tsp salt
- 200 g taro, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 250 g coconut cream
- 145 g caster sugar
- 1 tbsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- 40 g coconut flakes, toasted, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4713.6 kJ / 1122.3 kcal
- Proteína
- 12.5 g
- Carbohidratos
- 124.1 g
- Grasa
- 65 g
- Grasa saturada
- 44.8 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sodio
- 1160.2 mg
Recetas alternativas
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40 min
Basil pesto
10min
Finger lime tarts
2h 30min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Rosewater madeleines
30min
Baba ghanoush
1h
Asian master stock
1h 45min
Cashew spread (10-12 months)
5min
Sambal chilli
35min
Traditional hommus
25h 5min