Versiones compatibles
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Blue matcha ice cream
- 1 tbsp blue matcha powder (see Tips)
- 3 tbsp hot water
- 3 egg yolks
- 80 g sugar
- 250 g pouring (whipping) cream
Sweetened coconut cream
- 250 g coconut cream
- 1 tsp potato starch
- 1 tbsp caster sugar
Black sticky rice with taro
- 250 g black glutinous rice (see Tips)
- 900 g cold water, plus extra for soaking
- 1500 g boiling water
- 2 tsp salt
- 200 g taro, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 250 g coconut cream
- 145 g caster sugar
- 1 tbsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- 40 g coconut flakes, toasted, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4713.6 kJ / 1122.3 kcal
- Proteína
- 12.5 g
- Carbohidratos
- 124.1 g
- Grasa
- 65 g
- Grasa saturada
- 44.8 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sodio
- 1160.2 mg
Recetas alternativas
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
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Taiwanese traditional Pork floss
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Mixed mushroom congee with pickled eggs
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Fruit ice cream
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Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
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Cream of Lotus
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Chicken banh mi
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Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
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Mantou buns
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Dou sha bao (red bean paste buns)
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