Versiones compatibles
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Blue matcha ice cream
- 1 tbsp blue matcha powder (see Tips)
- 3 tbsp hot water
- 3 egg yolks
- 80 g sugar
- 250 g pouring (whipping) cream
Sweetened coconut cream
- 250 g coconut cream
- 1 tsp potato starch
- 1 tbsp caster sugar
Black sticky rice with taro
- 250 g black glutinous rice (see Tips)
- 900 g cold water, plus extra for soaking
- 1500 g boiling water
- 2 tsp salt
- 200 g taro, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 250 g coconut cream
- 145 g caster sugar
- 1 tbsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- 40 g coconut flakes, toasted, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4713.6 kJ / 1122.3 kcal
- Proteína
- 12.5 g
- Carbohidratos
- 124.1 g
- Grasa
- 65 g
- Grasa saturada
- 44.8 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sodio
- 1160.2 mg
Recetas alternativas
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Coconut matcha panna cotta
3h 50 min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3h 30min
Fragrant pipis
30 min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Grand Marnier® soufflé
1h
Miso soup
30 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min