
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Rye and chia soil
- 150 g pitted black olives
- 260 g lukewarm water
- 5 g dried instant yeast (1 heaped teaspoon)
- 30 g black chia seeds
- 1 tsp squid ink (see Tips)
- oil for greasing
- 230 g rye grains
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini dip
- 180 g tahini
- 60 g lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g Greek yoghurt drained for 1 hour
- 2 tsp ground cumin
- 1 pinch dried chilli flakes
- salt to taste
Raw vegetables
- 16 baby carrots peeled and trimmed (1 cm of tops intact)
- 8 baby asparagus trimmed
- 24 fresh enoki mushrooms
- 8 snow peas split open lengthways to expose peas
- 8 broccolini spears
- 8 fresh baby corn
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 373.8 kcal / 1570.1 kJ
- Proteína
- 11.5 g
- Grasa
- 277.4 g
- Carbohidratos
- 15.5 g
- Fibra
- 9.6 g
- Grasa saturada
- 4.6 g
- Sodio
- 540.5 mg
Recetas alternativas
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Seeded pastry
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Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
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Mint choc chip ice cream
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Quinoa puddings with raspberry sauce
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Cashew panna cotta with raspberry sauce
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Green garden juice
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