Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Rye and chia soil
- 150 g pitted black olives
- 260 g lukewarm water
- 5 g dried instant yeast (1 heaped teaspoon)
- 30 g black chia seeds
- 1 tsp squid ink (see Tips)
- oil, for greasing
- 230 g rye grains
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini dip
- 180 g tahini
- 60 g lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g Greek yoghurt, drained for 1 hour
- 2 tsp ground cumin
- 1 pinch dried chilli flakes
- salt, to taste
Raw vegetables
- 16 baby carrots, peeled and trimmed (1 cm of tops intact)
- 8 baby asparagus, trimmed
- 24 fresh enoki mushrooms
- 8 snow peas, split open lengthways to expose peas
- 8 broccolini spears
- 8 fresh baby corn
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1570.1 kJ / 373.8 kcal
- Proteína
- 11.5 g
- Carbohidratos
- 15.5 g
- Grasa
- 277.4 g
- Grasa saturada
- 4.6 g
- Fibra
- 9.6 g
- Sodio
- 540.5 mg
Recetas alternativas
Date and nut loaf
1h 20min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Fruit ice cream
10min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
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Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
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Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
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Vegetable liquid stock (TM5)
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2h 30min
Brown rice salad
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