Dispositivos y accesorios
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
Prep. 30min
Total 2h 30min
32 portions
Ingredientes
Goat's cheese filling
-
eschalots50 g
-
goats cheese160 g
-
pouring (whipping) cream30 g
-
sherry vinegar2 tsp
-
honey1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Cheese puffs
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)130 g
-
water125 g
-
full cream milk125 g
-
unsalted butter cut into pieces70 g
-
salt½ tsp
-
plain flour150 g
-
eggs3
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
94.8 mg
Proteína
3.5 g
Calorías
328.8 kJ /
78.3 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
3.1 g
Carbohidratos
4.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55min
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Hollandaise sauce
15min
Cherry delight
15min
Black forest pudding
1h 15min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Honey crème caramels
25h 55min
Kashmiri garlic naan
1h 50min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Samosas
1h 35min
Herbed lavosh
55min