Dispositivos y accesorios
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
Prep. 10min
Total 6h 10min
6 portions
Ingredientes
-
strawberries hulled100 g
-
Greek-style natural yoghurt250 g
-
vanilla sugar (see Tips)5 g
-
caster sugar120 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
17.1 mg
Proteína
3.8 g
Calorías
499.1 kJ /
119.3 kcal
Grasa
0.1 g
Fibra
0.3 g
Grasa saturada
0 g
Carbohidratos
26.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5h 55min
Halloween punch
15min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
CA Digital Flipbook #1
2h
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Toasted muesli
1h 40min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Mango sago pudding
35min