Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Spicy Rub
- 1800 g beef short ribs, bone in (8-10 cm)
- 2 tbsp dark brown sugar
- 2 tbsp chilli powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 ½ tsp onion powder
- ½ tsp granulated garlic
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp cumin seeds
- ¼ tsp cayenne pepper
- 2 whole cloves
Sweet barbecue sauce
- 1 red onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 210 g tomato sauce
- 120 g dark brown sugar
- 60 g pineapple juice (see Tips)
- 60 g honey
- 1 tsp paprika
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1200 g water
Polenta
- 150 g Gouda cheese, cubed (3 cm pieces)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 900 g water
- 130 g polenta
- 1 tsp sea salt
- 70 g unsalted butter, cut into pieces
- spring onions/shallots, julienned, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 6452.7 kJ / 1542.2 kcal
- Proteína
- 51.8 g
- Carbohidratos
- 43.4 g
- Grasa
- 129.2 g
- Grasa saturada
- 60 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sodio
- 1583.4 mg
Recetas alternativas
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Beef stock paste
3h
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h