Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Spicy Rub
- 1800 g beef short ribs, bone in (8-10 cm)
- 2 tbsp dark brown sugar
- 2 tbsp chilli powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 ½ tsp onion powder
- ½ tsp granulated garlic
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp cumin seeds
- ¼ tsp cayenne pepper
- 2 whole cloves
Sweet barbecue sauce
- 1 red onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 210 g tomato sauce
- 120 g dark brown sugar
- 60 g pineapple juice (see Tips)
- 60 g honey
- 1 tsp paprika
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1200 g water
Polenta
- 150 g Gouda cheese, cubed (3 cm pieces)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 900 g water
- 130 g polenta
- 1 tsp sea salt
- 70 g unsalted butter, cut into pieces
- spring onions/shallots, julienned, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 6452.7 kJ / 1542.2 kcal
- Proteína
- 51.8 g
- Carbohidratos
- 43.4 g
- Grasa
- 129.2 g
- Grasa saturada
- 60 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sodio
- 1583.4 mg
Recetas alternativas
Neapolitan pizza
1h 30min
Sticky sesame chicken
40min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min