Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1040 g water
- 1 - 2 crayfish tails, uncooked (approx. 250 g with shell)
- ice cubes
- cold water
- 1 tsp gelatine powder
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 120 g cream cheese
- 120 g sour cream
- 2 tsp lemon juice
- Tabasco® sauce, to taste
- sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 570 kJ / 136.2 kcal
- Proteína
- 7.4 g
- Carbohidratos
- 2 g
- Grasa
- 11.1 g
- Grasa saturada
- 6.2 g
- Fibra
- 0.2 g
- Sodio
- 143.2 mg
Recetas alternativas
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Lime and ginger dressing
30min
Beef stock paste
3h
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Plum sauce
55min
Retro prawn cocktail
20min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min