Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mini meringues
- 200 g caster sugar
- 4 egg whites, room temperature
- 1 pinch sea salt
- 3 tsp white vinegar
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
Passionfruit and lime curd
- 60 - 80 g caster sugar, to taste
- 1 fresh kaffir lime leaf
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 limes, juice only (approx. 40 g), zest reserved for cream and salsa
- 4 egg yolks
- 2 fresh passionfruit, juice only, seeds reserved for fruit salsa
Lime cream and fruit salsa
- 200 g thickened cream
- 100 g crème fraîche
- 1 ripe mango, cut into small dice (5 mm)
- ½ fresh pineapple, cored, cut into small dice (5 mm)
- 1 tbsp Malibu® rum (optional)
Assembly
- dried mango powder, to serve (optional)
- micro mint, to serve (optional)
- 4 tbsp coconut flakes, toasted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1295.8 kJ / 308.5 kcal
- Proteína
- 3.6 g
- Carbohidratos
- 30.3 g
- Grasa
- 19.1 g
- Grasa saturada
- 11.9 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 47.9 mg
Recetas alternativas
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Granini slice
2h 15min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Classic trifle
4h
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Easy citrus pie
1h
Banoffie pie
26h 30min
Pavlova
6h
Better banana cake
45min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min