Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mini meringues
- 200 g caster sugar
- 4 egg whites, room temperature
- 1 pinch sea salt
- 3 tsp white vinegar
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
Passionfruit and lime curd
- 60 - 80 g caster sugar, to taste
- 1 fresh kaffir lime leaf
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 limes, juice only (approx. 40 g), zest reserved for cream and salsa
- 4 egg yolks
- 2 fresh passionfruit, juice only, seeds reserved for fruit salsa
Lime cream and fruit salsa
- 200 g thickened cream
- 100 g crème fraîche
- 1 ripe mango, cut into small dice (5 mm)
- ½ fresh pineapple, cored, cut into small dice (5 mm)
- 1 tbsp Malibu® rum (optional)
Assembly
- dried mango powder, to serve (optional)
- micro mint, to serve (optional)
- 4 tbsp coconut flakes, toasted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1295.8 kJ / 308.5 kcal
- Proteína
- 3.6 g
- Carbohidratos
- 30.3 g
- Grasa
- 19.1 g
- Grasa saturada
- 11.9 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 47.9 mg
Recetas alternativas
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30 min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30 min
Lemon meringue tarts
25h 30 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40 min
Meringues
5h
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Lemon meringue cupcakes
1h 30 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15 min
Lemonade scones
25 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Pavlova
6h