Dispositivos y accesorios
Blueberry and lemon curd muffins
Prep. 10min
Total 50min
6 pieces
Ingredientes
Lemon curd
-
caster sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice120 g
-
unsalted butter80 g
-
eggs3
Muffin mixture
-
frozen blueberries150 g
-
self-raising flour plus an extra 2 tsp to coat300 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
caster sugar125 g
-
icing sugar to dust
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
690.2 mg
Proteína
12.3 g
Calorías
2839.2 kJ /
678.6 kcal
Grasa
33.8 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
20 g
Carbohidratos
83.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cafe-style muffins
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Melting moments with lemon cream
45min
Triple chocolate muffins
20min
Orange sponge cake
1h
Bannofee Muffin
45min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Easy citrus pie
1h
Edna's lemon curd teacake
40min
Jaffa muffin
40min
Best ever carrot cake
1h 35min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Chewy chocolate brownies
35min
Better banana cake
45min