Little sticky date puddings with salted toffee sauce
TM6 TM5 TM31

Little sticky date puddings with salted toffee sauce

4.7 (21 valoraciones )

Ingredientes

Salted toffee sauce

  • 50 g unsalted butter, cut into pieces
  • 50 g treacle
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 2 pinches sea salt

Sticky date puddings

  • 150 g pitted dates
  • 680 g water
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 40 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
  • 80 g dark brown sugar
  • 150 g plain flour
  • ½ tsp baking powder
  • 1 egg
  • 100 g pecan nuts

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1753.5 kJ / 419.1 kcal
Proteína
4.8 g
Carbohidratos
44.2 g
Grasa
25.9 g
Grasa saturada
11.1 g
Fibra
3 g
Sodio
232.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas