Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), trimmed and cut into pieces (3 cm)
Pastry
- 550 g plain flour
- 135 g salted butter, chilled and cut into pieces
- 135 g lard, chilled and cut into pieces
- 1 pinch sea salt
- 160 g chilled water
Filling
- 140 g brown onion, cut into quarters
- 160 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 160 g swede or turnip, cut into pieces (3 cm)
- 160 g potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tsp ground white pepper, to taste
- 1 ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- 60 g Worcestershire sauce
Assembly
- 1 egg, lightly beaten
- tomato sauce, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2521.8 kJ / 600.4 kcal
- Proteína
- 18.8 g
- Carbohidratos
- 48.4 g
- Grasa
- 36.5 g
- Grasa saturada
- 20.7 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 458.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Buttermilk scones
35min
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Lemon or lime butter
15min
Shortcrust pastry
5min
Easy everyday white bread
5h 10min
Hot cross buns
1h 40min
Aussie meat pies
2h
Guinness beef pies
2h 15min
Rosemary meat pies
3h 30min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Tuna mornay
45min