Dispositivos y accesorios
Peppercorn sauce
Prep. 5min
Total 20min
14 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
54.5 mg
Proteína
0.4 g
Calorías
227.9 kJ /
54.3 kcal
Grasa
4 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
2.5 g
Carbohidratos
1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sauces and Marinades
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Aussie meat pies
2h
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Traditional gravy
25min
Mushroom sauce
20min
Guinness beef pies
2h 15min
Tartare sauce
10min
Baguette
3h 45min
Traditional cocktail sauce
5min
Diane sauce
20min