Versiones compatibles
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chilli jam
- 400 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 3 tsp dried chilli flakes
- 200 g white sugar
- 100 g apple cider vinegar
- 80 g water
Avocado cream
- 1 avocado, flesh only
- 50 g sour cream
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Sweetcorn fritters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 sprigs fresh chives
- 70 g chickpea (besan) flour
- 30 g gluten free cornflour
- 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp paprika
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 eggs, separated
- 120 g water
- 400 g canned corn kernels, drained (approx. 250 g after draining)
- 200 g feta cheese, cut into pieces (approx. 5 mm)
- olive oil, for frying
- watercress, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3322.7 kJ / 791.1 kcal
- Proteína
- 19.4 g
- Carbohidratos
- 78.6 g
- Grasa
- 42.8 g
- Grasa saturada
- 15 g
- Fibra
- 12.4 g
- Sodio
- 1199.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Salted caramel slice
2h 30min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Quick beetroot relish
40min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Satay sauce
15min
Dukkah
25min
Pumpkin risotto with bacon
40min
ANZAC biscuits
40min
Basil pesto
10min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min