Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Proteína
- 39.5 g
- Carbohidratos
- 36.3 g
- Grasa
- 35.5 g
- Grasa saturada
- 13.8 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sodio
- 1138.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef and mushroom stroganoff
40min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Chunky bolognese
50min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25 min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Beef ragu
1h 25 min
Lasagne bolognese
2h 30min
Chicken chasseur
1h 50min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Guinness beef pies
2h 15min