Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Proteína
- 39.5 g
- Carbohidratos
- 36.3 g
- Grasa
- 35.5 g
- Grasa saturada
- 13.8 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sodio
- 1138.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Shepherd's pie
55 min
Beef Stroganoff
1h
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15 min
Guinness beef pies
2h 15min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Chicken chasseur
1h 50min
Corned beef with mustard sauce
1h 30 min