
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 carrots cut into pieces
- 2 celery stalks cut into pieces
- 1 sprig fresh sage leaves only
- 1 sprig fresh thyme leaves only
- 40 g unsalted butter
- 500 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp cornflour
- 6 - 10 button mushrooms cut into quarters
- 100 g bacon cut into pieces (2 cm) (opcional)
- 200 g Guinness®
- 1 tbsp fish sauce (opcional)
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 3 - 4 sheets puff pastry (see Tips)
- 1 egg lightly beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 628.6 kcal / 2640.2 kJ
- Proteína
- 32.3 g
- Grasa
- 32.4 g
- Carbohidratos
- 47.9 g
- Fibra
- 8.6 g
- Grasa saturada
- 14.4 g
- Sodio
- 1261.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Aussie meat pies
2h
Lasagne bolognese
2h 30min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Beef and beer pie
1h 40min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Beef and mushroom hot pot
2h
Cornish pasties
2h
Pea and ham soup
2h 20min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min