Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 carrots, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 40 g unsalted butter
- 500 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp cornflour
- 6 - 10 button mushrooms, cut into quarters
- 100 g bacon, cut into pieces (2 cm) (opcional)
- 200 g Guinness®
- 1 tbsp fish sauce (opcional)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 3 - 4 sheets puff pastry (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2640.2 kJ / 628.6 kcal
- Proteína
- 32.3 g
- Carbohidratos
- 47.9 g
- Grasa
- 32.4 g
- Grasa saturada
- 14.4 g
- Fibra
- 8.6 g
- Sodio
- 1261.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Rosemary meat pies
3h 30min
Shepherd's pie
55min
Butter chicken
55min
Beef and beer pie
1h 40min
Peppercorn sauce
20min
Pork san choy bau
25min
Chicken and cashews
55min
Aussie meat pies
2h
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Pea and ham soup
2h 20 min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min