Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 carrots, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 40 g unsalted butter
- 500 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp cornflour
- 6 - 10 button mushrooms, cut into quarters
- 100 g bacon, cut into pieces (2 cm) (opcional)
- 200 g Guinness®
- 1 tbsp fish sauce (opcional)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 3 - 4 sheets puff pastry (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2640.2 kJ / 628.6 kcal
- Proteína
- 32.3 g
- Carbohidratos
- 47.9 g
- Grasa
- 32.4 g
- Grasa saturada
- 14.4 g
- Fibra
- 8.6 g
- Sodio
- 1261.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef stroganoff
35min
Aussie meat pies
2h
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Beef and mushroom hot pot
2h
Shepherd's pie
55min
Lasagne bolognese
2h 30min
Beef and beer pie
1h 40min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min