
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g boiling water
- 100 g fresh coconut flesh grated (see Tips)
- 2 tsp ginger paste (see Tips)
- 30 g tamarind paste (see Tips)
- 200 g canned tomatoes
- 200 g brown onion cut into quarters
- 2 fresh long red chilli trimmed, 1 cut into thin slices, for garnishing
- 1 tbsp ghee (see Tips)
- 10 fresh curry leaves
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp Kashmiri chilli powder
- 2 tbsp Madras powder (see Tips)
- 750 - 800 g beef chuck steak cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 449.3 kcal / 1887.3 kJ
- Proteína
- 47.6 g
- Grasa
- 22.6 g
- Carbohidratos
- 12.8 g
- Fibra
- 5.8 g
- Grasa saturada
- 9.8 g
- Sodio
- 1248.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Lamb korma
4h
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Madras curry powder
15min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Lamb dhansak
25h 45min
Bhuna gosht
1h 20min
Rogan josh
1h 35min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Coconut lamb curry
2h