Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
TM6 TM5 TM31

Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce

4.7 (36 valoraciones )

Ingredientes

Sweet chilli dipping sauce

  • 3 long red chillies, cut into halves and deseeded, if preferred
  • 60 g water
  • 60 g rice wine vinegar
  • 60 g raw sugar
  • 1 tsp salt
  • 2 garlic cloves

Chicken balls

  • 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded, if preferred
  • 2 garlic cloves
  • 6 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 20 g oyster sauce
  • 1 tbsp self-raising flour
  • 1 tsp salt
  • 30 g Thai red curry paste (see Tip)
  • 80 g coconut milk
  • 500 g chicken mince
  • 500 g water
  • 1 cucumber, peeled into ribbons (opcional)
  • 20 g alfalfa sprouts (opcional)
  • 1 tsp black sesame seeds (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
939.7 kJ / 223.7 kcal
Proteína
17.5 g
Carbohidratos
14.1 g
Grasa
10.7 g
Grasa saturada
4.2 g
Fibra
2.1 g
Sodio
1150.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas