Versiones compatibles
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sweet chilli dipping sauce
- 3 long red chillies, cut into halves and deseeded, if preferred
- 60 g water
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g raw sugar
- 1 tsp salt
- 2 garlic cloves
Chicken balls
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded, if preferred
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 20 g oyster sauce
- 1 tbsp self-raising flour
- 1 tsp salt
- 30 g Thai red curry paste (see Tip)
- 80 g coconut milk
- 500 g chicken mince
- 500 g water
- 1 cucumber, peeled into ribbons (opcional)
- 20 g alfalfa sprouts (opcional)
- 1 tsp black sesame seeds (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 939.7 kJ / 223.7 kcal
- Proteína
- 17.5 g
- Carbohidratos
- 14.1 g
- Grasa
- 10.7 g
- Grasa saturada
- 4.2 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sodio
- 1150.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Lamb korma
4h
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Thai red curry paste
15 min
Thai Massaman Curry Paste
25min
Fragrant Asian fish parcels
40min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai green chicken curry
30 min
Warm satay chicken salad
55min
Satay sauce
15 min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Thai red chicken curry
30 min