Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef
- 2 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
- 400 g beef fillet, cut into thin strips (6 x 1 cm)
- 500 g water
Dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g avocado oil
- ½ - 1 tbsp fish sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp soy sauce or tamari
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 1 tbsp brown sugar
Salad
- ¼ cabbage (approx. 330 g), cut into pieces
- ¼ red onion, to taste
- 90 g slivered almonds, raw or toasted
- 100 g tatsoi or fresh baby spinach leaves
- long red chilli, finely sliced, for garnishing (optional)
- fresh lime cheeks, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3098 kJ / 737.5 kcal
- Proteína
- 61.8 g
- Carbohidratos
- 8.3 g
- Grasa
- 50.4 g
- Grasa saturada
- 6.6 g
- Fibra
- 5.4 g
- Sodio
- 1412.5 mg
Recetas alternativas
Korean barbecue chicken with rice
45min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Thai beef salad
1h 15min
Warm satay chicken salad
55min
Asian chicken noodle salad
45min
Pork san choy bau
25min
Coconut poached chicken salad
45min
Thai chicken wraps
40min
Thai beef salad with noodles
1h
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min