Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Wontons (vegetarian)
- 10 g olive oil, plus extra for greasing
- 80 g broccolini (approx. 3 stems), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 100 g white cabbage, cut into pieces (4 cm)
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters
- 15 g sesame oil
- 100 g firm tofu, pressed and cut into pieces (3 cm - see Tips)
- ½ tsp white pepper
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp sugar
Broth
- 2 tsp sugar
- 20 g Shaoxing wine
- 50 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 1500 g water
- 24 wonton wrappers (1 packet)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 15 g soy sauce
- 1 bunch bok choy, roughly chopped
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, for garnishing
- red chilli oil, for garnishing (optional - see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1810 kJ / 431 kcal
- Proteína
- 17.2 g
- Carbohidratos
- 47.7 g
- Grasa
- 17.8 g
- Grasa saturada
- 4.2 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sodio
- 10306.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Vegetarian sausage rolls
40min
Sweet and sour tempeh
50min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Wonton soup (pork)
45min
Plant-based parmesan
5min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Rendang curry
30min
Lentil bolognese
30min
Soba noodle mee goreng
40min