Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
TM6 TM5 TM31

Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto

4.0 (28 valoraciones )

Ingredientes

Ricotta

  • 1800 g full cream milk
  • 80 g white vinegar

Pizza bases

  • 500 g cauliflower, cut into small florets
  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 egg

Pizza topping

  • 1 tbsp olive oil, for brushing
  • ½ pear, thinly sliced
  • 100 g blue cheese, crumbled
  • 150 g prosciutto, thinly sliced
  • 40 g rocket leaves

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
6003.5 kJ / 1429.5 kcal
Proteína
88.7 g
Carbohidratos
75.5 g
Grasa
85.6 g
Grasa saturada
46.6 g
Fibra
9.4 g
Sodio
3499.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas