Dispositivos y accesorios
Fish stock
Prep. 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1315 g
Sodio
3623.4 mg
Proteína
129.9 g
Calorías
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Grasa
31.8 g
Fibra
0.8 g
Grasa saturada
0.1 g
Carbohidratos
2.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Cream of mushroom soup
20min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Quick prawn stir-fry
20min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Sambal chilli
35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Sous-Vide Salmon
1h