Dispositivos y accesorios
Fish stock
Prep. 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1315 g
Sodio
3623.4 mg
Proteína
129.9 g
Calorías
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Grasa
31.8 g
Fibra
0.8 g
Grasa saturada
0.1 g
Carbohidratos
2.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Chicken stock powder
6h 35min
Asian master stock
1h 45min
Thai Green Curry Paste
10min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Tom kha prawns
25min
Hearty seafood chowder
45min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Citrus seafood salad
1h
Japanese toasted sesame salad dressing
10min