
Versiones compatibles
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Crumble topping
- 30 g plain flour
- 20 g sugar
- 25 g unsalted butter cut into pieces
Dough
- 2 eggs 1 beaten
- 2 egg yolks
- 100 g unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve
- 50 g sugar
- 1 tsp vanilla sugar (see Tip)
- 2 tsp dried instant yeast
- 150 g milk
- 500 g plain flour plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- oil to grease
- jam of choice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 215 kcal / 899.5 kJ
- Proteína
- 4.9 g
- Grasa
- 8 g
- Carbohidratos
- 30.7 g
- Fibra
- 1 g
- Grasa saturada
- 4.6 g
- Sodio
- 131.9 mg
Recetas alternativas
Brioche hot cross buns
2h 30min
Apple and spice shrub
48h 35min
Citrus dust
4h 10min
Beetroot ciabatta
15h
Chai tea powder
10min
Artisan potato bread
2h 5min
Taleggio cheese sauce
10min
Creamy yoghurt ice cream
24h 10min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min