Dispositivos y accesorios
Rye sourdough baguettes
Prep. 20min
Total 27h 20min
8 portions
Ingredientes
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Dough
-
baker's flour plus extra to dust360 g
-
rye flour40 g
-
salt2 tsp
-
filtered water220 g
-
ice cubes (approx. 10)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
558.3 mg
Proteína
8.1 g
Calorías
994 kJ /
236.7 kcal
Grasa
1.3 g
Fibra
5.2 g
Grasa saturada
0.2 g
Carbohidratos
45.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sourdough Starter Discard Biscuits
50min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough Baguettes
15h
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Mother sourdough starter
108h 20min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Sourdough Pretzel Bread
7h 20min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Sourdough pizza base
3h 5min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Everyday sourdough loaf
4h 20min