Dispositivos y accesorios
Tiramisu canelé (Lode Pies)
Prep. 35min
Total 51h 35min
12 portions
Ingredientes
Canelé and coffee ganache
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted, to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dry Marsala wine50 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
sea salt¼ tsp
-
thickened cream (see Tips)100 g
-
instant granulated coffee1 ½ tsp
-
unsalted butter10 g
-
white chocolate broken into pieces90 g
Mascarpone icing
-
cream cheese100 g
-
mascarpone cheese100 g
-
icing sugar10 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
169.1 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
1299.2 kJ /
310.5 kcal
Grasa
18 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
10.4 g
Carbohidratos
31.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Canelé
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Tempered chocolate
40min
Greek Fava dip
50min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1h 15min