Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cure
- 150 g rock salt
- 50 g white sugar
- 1 tsp Sichuan peppercorns (see Tips)
- 1 tsp fennel seeds
- 2 limes, zest only, no white pith
- 1 ruby grapefruit, juice and zest, no white pith
- 600 g fresh boneless, skinless kingfish fillets
Citrus yoghurt
- 300 g Greek yoghurt
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
Dressing
- 30 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
Assembly
- ½ ruby grapefruit, peeled and segmented
- 3 radishes, cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 955.5 kJ / 227.5 kcal
- Proteína
- 17.7 g
- Carbohidratos
- 11 g
- Grasa
- 12.1 g
- Grasa saturada
- 3.7 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sodio
- 7251.2 mg
Recetas alternativas
Fragrant pipis
30min
Citrus seafood salad
1h
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Sicilian prawn salad
40min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6h 20min
Peaches in white wine syrup
4h
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Anise-cured salmon
14h 10min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min