Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Asian salad and dressing
- 1 garlic clove
- 1 tsp caster sugar
- 20 g fish sauce
- ½ fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 lime, juice only
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 - 2 Lebanese cucumbers, deseeded and cut into pieces (3 cm), to taste
Rice paper rolls
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- ½ fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp garam masala
- 1 bunch green asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 350 g firm tofu, cut into pieces (1 cm)
- 2 eggs
- 8 spring roll rice paper wrappers
- 80 g panko breadcrumbs, for coating
- peanut oil (approx. 150 g), for shallow frying
- 40 g roasted salted cashew nuts, roughly chopped to serve
- 1 lime, cut into wedges to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1844.2 kJ / 439.1 kcal
- Proteína
- 21.1 g
- Carbohidratos
- 28.3 g
- Grasa
- 25.2 g
- Grasa saturada
- 4.4 g
- Fibra
- 8.3 g
- Sodio
- 844.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pad see ew
30 min
Black bean enchiladas
1h 20 min
Chicken pad thai
55 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Satay noodle salad
35 min
Kimchi non-fried rice
1h
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Caribbean curry
40 min
Bang bang broccoli
3h 25min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Soba noodle and tofu salad
35 min