Dispositivos y accesorios
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Prep. 1h
Total 2h
4 portions
Ingredientes
Manti dough
-
baker's flour plus extra for dusting250 g
-
baker's flour250 g
-
egg1
-
water125 g
Wagyu beef and sauce
-
beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)100 g
-
Aleppo pepper plus extra to serve (see Tips)1 pinch
-
garlic cloves2
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
salt1 tsp
-
water for boiling
-
unsalted butter20 g
-
Turkish sausage (sucuk) cut into pieces (see Tips)100 g
-
frozen peas100 g
-
cocktail pickled onions100 g
-
capsicum paste (see Tips)50 g
-
fresh mint leaves10
-
Aleppo pepper to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1519.9 mg
Proteína
22.1 g
Calorías
1942.1 kJ /
462.4 kcal
Grasa
17 g
Fibra
5.2 g
Grasa saturada
6.8 g
Carbohidratos
52.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Shane Delia's Spice Journey
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Korean bao beef sliders
2h 10min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1h 35min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna calificación
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1h 20min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Tzatziki
15min
Hot and sour prawn soup
45min
Samke harra
35min
Kashmiri garlic naan
1h 50min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min