
Versiones compatibles
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Manti dough
- 250 g baker's flour plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk) cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 462.4 kcal / 1942.1 kJ
- Proteína
- 22.1 g
- Grasa
- 17 g
- Carbohidratos
- 52.3 g
- Fibra
- 5.2 g
- Grasa saturada
- 6.8 g
- Sodio
- 1519.9 mg
Recetas alternativas
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 h 20min
Pasta alla puttanesca
35min
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Béarnaise sauce
10min
Peking-style duck pancakes
8 h 50min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 h 35min
Pork belly ramen
4 h 10min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Oysters Mignonette
5min
Teriyaki salmon bao
1 h 50min