Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Spice rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp mustard powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground ginger
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 1 tsp ground allspice
- 1 tsp ground black pepper
- 4 - 5 pork rib racks (approx. 2-3 kg total)
Bourbon BBQ glaze
- 1 brown onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g olive oil
- 375 g tomato sauce
- 60 g bourbon
- 120 g apple cider vinegar
- 50 g brown sugar
- 60 g soy sauce
- 140 g honey
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 8058 kJ / 1918.6 kcal
- Proteína
- 124.4 g
- Carbohidratos
- 73.2 g
- Grasa
- 127.4 g
- Fibra
- 3.8 g
Recetas alternativas
Pork belly with spring onions
1h 10min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Texas-style lovely legs
4h
Barbecued pork ribs
26h 15min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
BBQ chicken winglets
1h 15min