Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Spice rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp mustard powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground ginger
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 1 tsp ground allspice
- 1 tsp ground black pepper
- 4 - 5 pork rib racks (approx. 2-3 kg total)
Bourbon BBQ glaze
- 1 brown onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g olive oil
- 375 g tomato sauce
- 60 g bourbon
- 120 g apple cider vinegar
- 50 g brown sugar
- 60 g soy sauce
- 140 g honey
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 8058 kJ / 1918.6 kcal
- Proteína
- 124.4 g
- Carbohidratos
- 73.2 g
- Grasa
- 127.4 g
- Fibra
- 3.8 g
Recetas alternativas
Barbecued pork ribs
26h 15min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Buffalo chicken wings
45min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pork belly ramen
4h 10min