Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Proteína
- 31.7 g
- Carbohidratos
- 26.5 g
- Grasa
- 14.4 g
- Grasa saturada
- 5.8 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 907.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Hungarian goulash
1h 30min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef Burgundy
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Veal pizzaiola
40min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Shepherd's pie with butter bean mash
1h