Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Proteína
- 31.7 g
- Carbohidratos
- 26.5 g
- Grasa
- 14.4 g
- Grasa saturada
- 5.8 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 907.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Beef and mushroom hot pot
2h
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Veal pizzaiola
40 min
Beef Burgundy
1h 45min
Pork fillet with mustard
35 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min