Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g beef rump steak, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 2 eggs
- 50 g breadcrumbs
- 100 g milk
- 1 ¼ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g button mushrooms, cut into quarters
- olive oil, for frying
- 300 g pork fillet, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp garlic powder
- 200 g skinless chicken breast fillets, cut into 1 cm-thick strips
- 800 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 785.3 kJ / 187 kcal
- Proteína
- 29.5 g
- Carbohidratos
- 4.9 g
- Grasa
- 5.2 g
- Grasa saturada
- 1.7 g
- Fibra
- 0.7 g
- Sodio
- 457.9 mg
Recetas alternativas
Warm wasabi potato salad
30min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Lamb tikka with spicy eggplant
No ratings
Everyday gourmet butter
35min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Potato and porcini mushroom soup
30min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Crab linguine
30min
Polish crêpes
3h 35min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Traditional Apple pie
1h 30min