
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 tbsp pickled capers rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder deboned (see Tips)
- pine nuts for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots cut into slices
- 2 brown onions cut into wedges
- salt to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1135 kcal / 4766.9 kJ
- Proteína
- 78.3 g
- Grasa
- 84.6 g
- Carbohidratos
- 10.7 g
- Fibra
- 6.2 g
- Grasa saturada
- 31.9 g
- Sodio
- 854 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Shepherd's pie
55min
Chicken chasseur
1h 50min
Beef and beer pie
1h 40min
Guinness beef pies
2h 15min
Curry lamb cutlets
1h
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min