Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Proteína
- 46.6 g
- Carbohidratos
- 3.6 g
- Grasa
- 23.5 g
- Grasa saturada
- 7.7 g
- Fibra
- 1.4 g
- Sodio
- 944.5 mg
Recetas alternativas
Chicken Waldorf salad
40min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5h 15min
Rocky road Christmas trees
24h 30min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1h 10min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Steamed greens with lemon feta
20min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Warm satay chicken salad
55min