
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon cut into pieces
- 100 g onion cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 411.6 kcal / 1728.7 kJ
- Proteína
- 46.6 g
- Grasa
- 23.5 g
- Carbohidratos
- 3.6 g
- Fibra
- 1.4 g
- Grasa saturada
- 7.7 g
- Sodio
- 944.5 mg
Recetas alternativas
Orange-brined turkey
29h 45min
Curry pork sosaties
24h 30min
Classic beef burgers
1h
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Scotch eggs
50min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min