
Versiones compatibles
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon cut into pieces
- 100 g onion cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 411.6 kcal / 1728.7 kJ
- Proteína
- 46.6 g
- Grasa
- 23.5 g
- Carbohidratos
- 3.6 g
- Fibra
- 1.4 g
- Grasa saturada
- 7.7 g
- Sodio
- 944.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Prawn and saffron arancini
25h
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Smoked salmon mousse
5min
Cecina and goat's cheese croquettes
9h 20min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9h 40min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min