Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 650 g veal scallopini, cut into strips (4 cm) (see Tips)
- 20 g cornflour
- 60 g soy sauce
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 800 g potatoes, peeled and cut into wedges
- 400 g button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g tomato paste
- 100 g sour cream (see Tips)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Worcestershire sauce (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2255 kJ / 536.8 kcal
- Proteína
- 33.6 g
- Carbohidratos
- 37 g
- Grasa
- 26.9 g
- Grasa saturada
- 12.6 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sodio
- 2748.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Three meat roulade
2h 5min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5h 15min
Lamb's fry with bacon
1h 20min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Pork fillet with mustard
35min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min