Dispositivos y accesorios
Oysters Mignonette
Prep. 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
381.2 mg
Proteína
11 g
Calorías
329 kJ /
78 kcal
Grasa
2.2 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
0.7 g
Carbohidratos
0.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Oysters with lime granita
5min
Apple, leek and sage sauce
15min
Tartare sauce
10min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3h 35min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Grand Marnier® soufflé
1h
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h