Dispositivos y accesorios
Oysters Mignonette
Prep. 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
381.2 mg
Proteína
11 g
Calorías
329 kJ /
78 kcal
Grasa
2.2 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
0.7 g
Carbohidratos
0.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beurre blanc
15min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Oysters with lime granita
5min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Aji Verde Sauce
10min
Frozen margarita
10min
Sparkling white sangria punch
24h 30min
Steamed greens with lemon feta
20min