Dispositivos y accesorios
Spiced garlic prawns and calamari
Prep. 10min
Total 15min
8 portions
Ingredientes
-
calamari hoods (approx. 330 g total)3
-
raw prawns deveined and tails intact20
-
garlic cloves4
-
lemon zest (approx. 5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
long red chilli deseeded if preferred and cut into halves½ - 1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
olive oil40 g
-
dry white wine2 - 3 tbsp
-
sweet paprika½ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
lemons cut into wedges, to serve1 - 2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
358.9 mg
Proteína
17 g
Calorías
543 kJ /
129 kcal
Grasa
5.9 g
Fibra
1.2 g
Grasa saturada
1.1 g
Carbohidratos
0.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spanish tapas
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Crab linguine
30min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Ninguna calificación
Penne with mussels
1h 5min
Sicilian prawn salad
40min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min
Seafood panzanella
1h
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Rice salad
1h
Fish soup
40min
Garlic prawns
25min