Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 50 g fresh oyster mushrooms
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices, plus extra for garnishing
- 800 g coconut milk
- 2 tbsp red curry paste (see Tips)
- 3 tsp fish sauce (gluten free)
- 24 peeled, medium raw prawns, with tails on (approx. 750 g)
- 80 g dried rice noodles
- boiling water, for soaking
- micro herbs, for garnishing (optional)
- fresh limes, cut into cheeks, to serve
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 9744 kJ / 2320 kcal
- Proteína
- 177 g
- Carbohidratos
- 104.6 g
- Grasa
- 132.9 g
- Grasa saturada
- 101.6 g
- Fibra
- 11.4 g
- Sodio
- 7050.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Wonton soup
1h
Tom kha prawns
25min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Crab linguine
30min
Pure green goodness
5min
Green machine
35min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Prawn noodle curry
10min
Seafood and corn chowder
40min