Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 5 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only
- 500 g water
- 500 g sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 300 g broccoli, cut into florets
- 720 g firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)
- 40 g butter
- sea salt, to taste (optional - see Tips)
- ground black pepper, to taste (optional)
- extra virgin olive oil, to serve
- micro herbs, to serve
- lemon, cut into cheeks, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1673 kJ / 398.3 kcal
- Proteína
- 41.6 g
- Carbohidratos
- 25.4 g
- Grasa
- 13 g
- Fibra
- 6.8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Fragrant Asian fish parcels
40min
Silky sweet potato mash
25min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Simple steamed salmon
30 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min