Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Proteína
- 36.6 g
- Carbohidratos
- 21.4 g
- Grasa
- 33.9 g
- Grasa saturada
- 20.6 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 753.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Hearty seafood chowder
45 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Simple steamed salmon
30 min
Steamed fish with green mash
50 min
Fish pie with mashed potato topping
2h