
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes cut into halves (optional)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion cut into halves (approx. 120 g)
- 2 tsp paprika
- 20 g olive oil
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
- ¼ tsp salt plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper plus extra to season
- 170 g dried risoni pasta
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp cornflour
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh basil leaves only
- 1 lemon cut into wedges, for serving (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 633.5 kcal / 2661 kJ
- Proteína
- 33 g
- Grasa
- 39.2 g
- Carbohidratos
- 34.6 g
- Fibra
- 6 g
- Grasa saturada
- 17 g
- Sodio
- 577.2 mg
Recetas alternativas
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Linguine with salmon and herbs
25min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Chicken and pesto risoni
35min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Mushroom and bacon pasta
30min
Chicken pesto pasta
30min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Pastitsio
1h 30min
Tuna mornay
45min
Feta, spinach and potato frittata
1h