Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Proteína
- 19.6 g
- Carbohidratos
- 18.1 g
- Grasa
- 15.3 g
- Grasa saturada
- 6.7 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sodio
- 1035.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Hearty seafood chowder
45 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Salmon and fennel risotto
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Hearty seafood chowder
1h
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25 min
Creamy chicken cauliflower soup
40 min
White fish and lemon risotto
30 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Cream of mushroom soup
20 min