Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 20 g oil
- 350 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g tomato paste
- 35 g pitted prunes, cut into halves
- ¼ tsp ground black pepper
- salt, to taste
- 4 dried bay leaves
- ½ tsp paprika
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 280 g pork loin, cut into pieces (2 cm)
- 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
- 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 400 g sauerkraut (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1689 kJ / 402.2 kcal
- Proteína
- 38.2 g
- Carbohidratos
- 14 g
- Grasa
- 20 g
- Grasa saturada
- 6.2 g
- Fibra
- 8.5 g
- Sodio
- 1942.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef spezzatino
1h 45min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Beef Burgundy
1h 45min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Lamb spezzatino
1h 45min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Hungarian goulash
1h 30min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Tomato basil chicken stew
35min