Dispositivos y accesorios
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Prep. 20min
Total 55min
370 g
Ingredientes
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 370 g
Sodio
341 mg
Proteína
8 g
Calorías
1440 kJ /
344 kcal
Grasa
16 g
Fibra
19 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
31 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Ninguna calificación
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Carrot kimchi
Ninguna calificación
Cashew pouring cream
35min
Brandy cashew cream
5min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Pumpkin tahini smash
40min
Mantao
1h