
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 6 anchovy fillets
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 3 garlic cloves
- 40 g pitted green olives
- 1 tbsp pickled capers rinsed
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- pine nuts for sprinkling (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder deboned (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper plus extra to season
- 100 g white wine
- 2 carrots cut into slices
- 2 brown onions cut into wedges
- salt to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1135 kcal / 4766.9 kJ
- Proteína
- 78.3 g
- Grasa
- 84.6 g
- Carbohidratos
- 10.7 g
- Fibra
- 6.2 g
- Grasa saturada
- 31.9 g
- Sodio
- 854 mg
Recetas alternativas
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24h 25min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
Prawn and saffron arancini
25h
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Cottage pie
1h 30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Soubise sauce
30min
Kung Pao chicken
1h 30min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min