Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Proteína
- 78.3 g
- Carbohidratos
- 10.7 g
- Grasa
- 84.6 g
- Grasa saturada
- 31.9 g
- Fibra
- 6.2 g
- Sodio
- 854 mg
Recetas alternativas
Sticky sesame chicken
40min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Apricot Chicken
35min
Curried sausages
40min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Boulangère potatoes
1h 40min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1h 40min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min